Eksklusive ferielejligheder i himmelskønne Sibenik

Bo godt i nærheden af Sibenik 

(Reklame for Pinna Nobilis Apartments.)

Sibenik befinder sig i den centrale del af Dalmatien og ligger lige ud til Adriaterhavet. Byen byder på kulturelle oplevelser i særklasse, og særligt i den gamle bydel kommer du til at blive forført at de gamle snoede gader, som vidner om, at fortiden stadigvæk er nærværende. I Sibenik finder du bl.a.  Sv. Jakov, som er en af Kroatiens smukkeste katedraler, og som i øvrigt er med på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Her findes caféer med smukke haver, hvor natur og by danner en smuk ramme om en svunden tid. Du kommer til at bo tæt på både Zadar og Split, og der ikke længere end 20 km til Nationalparken Krka, hvor du kan bade i klippesøen og udforske det omkringliggende naturområde på cykel eller ved at følge de afmærkede vandrestier. For serienørder er det et must-see at opleve Sibenik, for kirken Sv. Jakov er blevet anvendt som kulisse til indspilningerne af kultserien Game of Thrones.  Alle madentusiaster der søger efter sublime madoplevelser bør spise på Kroatiens bedste restaurant, Pelegrini, som i øvrigt fik tildelt sin første Michelin stjerne sidste år. For at gøre det hele endnu bedre, så har vi fundet helt unikke ferielejligheder, hvor I kan være flere, der deler mindeværdige øjeblikke sammen.

Foto: @lovesibenik.

 

Eksklusive ferielejligheder hvor kvalitet og komfort smelter sammen i et

Byen Brodarica befinder sig kun 8 km syd for Sibenik og er kun 1 times kørsel fra Splits lufthavn. I denne charmerende by finder du helt unikke ferielejligheder, der er oplagte til familier, grupper af venner eller familier der rejser flere generationer sammen. Vi elsker at rejse flere generationer sammen, og derfor vil disse ferielejligheder egner sig godt til vores familie, for her er der både plads til forældre, børn og bedsteforældre. Desuden gemmer Sibenik på så mange små hemmeligheder, som jeg glæder mig til at dele med alle jer i det kommende indlæg. Huset består af tre ferielejligheder og en kælderlejlighed, der alle ligger smukt lige ud til vandet, og som med deres skønne beliggenhed indbyder til en ferie i rolige omgivelser. Disse lejligheder er gennemførte til den mindste detalje, og det er tydeligt at se, at ejeren har lagt vægt på at kvalitet, stil og komfort skal danne rammen om en ferie ud over det sædvanlige.

Kan man forlange mere? Huset har en helt perfekt beliggenhed til alle jer, der ønsker hav, swimmingpool og en livlig by i nærheden.

 

Ferielejlighed i stueetagen

I stueetagen befinder sig en 4-værelses lejlighed, der er fordelt på 136 kvm. Her er masser af plads til en stor familie eller to små familier. Til denne store ferielejlighed hører en 78 kvm terrasse, hvor du har direkte adgang til fælles swimmingpool og stranden, der kun befinder sig 10 m fra lejligheden.

Denne skønne terrasse kan I nyde, når som helst og der er rigeligt med plads til venner eller familie.

En indbydende og hyggelig spisestue.

Lejlighedens store terrasse fungerer som en hyggelig oase, hvor I kan nyde udsigten, god lokal vin og hinandens selskab. Til lejligheden hører to badeværelser og tre toiletter.

 

Desuden indeholder lejligheden alt det, som der er behov for, når I rejser. Der er fx opvaskemaskine, mikroovn, vaskemaskine, fri WiFi osv. Du kan læse mere om denne ferielejlighed ved at søge her.

Når der er brug for at smække benene op eller se en fim sammen, kan I samles i stuen.

 

Ferielejlighed på anden etage

På anden etagen finder I endnu en lækker lejlighed, hvor der er 3 soveværelser. Lejligheden er fordelt over 127 kvm, og der er mulighed for at bo to mindre familier, en stor familie eller grupper af venner.

Alt er gjort nemt for gæsterne, så I bare kan nyde jeres ferie.

Til denne lejlighed hører der også en stor terrasse, hvor der er mulighed for at nyde udsigten til havet, og når I vil slappe af, kan I nyde en afslappet stund i jacuzzien, der befinder sig i den ene badeværelse. Samtidig har du også adgang til en terrasse, der befinder sig i haven, hvor du passende kan læse en bog, mens du nyder de rolige omgivelser. Du kan læse mere om denne ferielejlighed her.

 

Penthouse lejlighed på øverste etage

Denne lejlighed byder på en helt eksklusiv ferie. Der er lagt op til nydelse, forkælelse og nærvær. Med denne eksklusive ferielejlighed får du en jacuzzi både inden- og udendørs, 270 graders udsigt og som prikken over i´et, hører der også en balkon og en privat terrasse i haven.

Det kan næsten ikke blive bedre.

 

Lejligheden er fordelt over 85 kvm og har to soveværelse med og har en unik skibslignende indretning. Du kan læse mere om penthouse lejligheden her.

Det er denne udsigt, som du kan nyde fra penthouse lejligheden.

 

Kælderlejlighed for alle der ønsker Value for money

I kælderen gemmer sig en fin lejlighed på 43 kvm, hvor der er plads til 4 personer. Lejligheden har egen indgang til haven og fri adgang til fælles swimmingpool.

Dette egner sig virkelig godt til at alle, der ønsker at få bo lige ud til vandet til en virkelig god pris. Lejligheden er udstyret med alle hvidevarer, som du behøver. Læs mere om kælderlejligheden her.

Så tæt ligger stranden i forhold til huset.

At opleve solnedgangen fra terrasen er en oplevelse i sig selv.

Hvordan booker jeg? 

I kan skrive direkte til mig på info@smagenafkroatien.dk, hvis I er interesseret i at reservere en eller flere uger. Fordelen ved dette er, at jeg laver en komplet guide til dig og din familie eller venner, så I ved, hvad I kan se, når I er i og omkring Sibenik. I skal blot oplyse koden SMAK2019 i overskriften af mailen, og når I booker jeres rejse.

Tjek kalenderen for ledige uger her

Find informationer om priser

I kan også booke jeres lejlighed gennem den danske ejer. Skriv til ketler@mail.dk Hvis I booker  mere end 1 uge eller mere end 1 lejlighed, får I 10 % rabat på hhv. uge 2/ lejlighed 2. Jeg vil sætte meget pris på, hvis I vil oplyse, at I har set lejligheden her på bloggen.

Mange sommerlige hilsner

Kristina

Smagen af Kroatien

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.