En miniferie som din familie vil elske dig for

Miniferie til Søhøjlandet

Indlægget er udgivet i samarbejde med Landal GreenParks.

Vi er ret vilde med at komme afsted på weekendture, hvor vi kan hygge som familie og samtidig lave en masse sjove aktiviteter. Vores valg falder år efter år på Landal Søhøjlandet i Silkeborg. Det er nærmest blevet en tradition, fordi vi er vilde med stedet, ferieboligen og de mange aktiviteter, som ferieparken tilbyder børnefamilierne. Der er så mange sjove aktiviteter, som man både kan lave indendørs og udendørs. Vi besøgte parken forrige weekend og selvom, at januar vejret bød på regn og blæst, så var vi godt underholdt med masser af indendørs aktiviteter. Det var så fedt at se, hvordan børnene legede, brugte deres kreative evner og hvor meget de hyggede sig.

Vandlandet er et tilbagevendende hit, som hverken børnene eller de voksne aldrig rigtig vokser fra. Her er noget for babyer, små børn, unge og de voksne.

 

Det helt lave vand for de mindste er fyldt med eventyrlige dyr.

 

En af aktiviteterne, som vi deltog i år var rutsjebane ræs. Det var en konkurrence, der gik ud på at se, hvem der kun suse hurtigst gennem vandrutsjebanen og der gik både sport og konkurrence i den, så det var god underholdning for alle familiens medlemmer.

 

Vi er også vilde med det kreative værksted, hvor der både er naturmaterialer, maling, alverdens sager, så man kan pynte sine kreative opfindelser på bedste vis.

 

En af de kreative produkter fra værkstedet.

Et af de helt nye legesteder var den indendørs legeplads, hvor der var klatrestativer, rutsjebane, læsekroge og sjove legesager, der indbød til lege på kryds og tværs af forskellige aldre.

Her kommer jeres børn til at bruge mange timer 🙂

 

Når man har brug for at hvile sig, så er der gode hyggekroge med masser af legetøj.

 

Det var lidt svært at få drengene hjem igen.

 

Bag legepladsen var der hyggelige kroge, hvor man kunne ligge og læse bøger.

 

Der er virkelig mange underholdende aktiviteter.

 

Vi tilmeldte os i år til en aktivitet, der gik ud på at dekorere kager. Vi skulle dekorere vores helt egne hindbærsnitter med både krymmel og glasur og det var til en stor glæde for både de store og de små. Den helst store gevinst var, at man fik lov til at spise sin egen kage 🙂

 

Og wupti…. Fem færdige hindbærsnitter.

 

Hvis I ikke gider at lave mad, så er der heldigvis en god restaurant, hvor I kan bl.a. nyde lækre pizzaer. Det gjorde vi og det var naturligvis et hit. Da vi skulle hjem havde vi tre meget trætte børn på bagsædet, som var ret taknemmelige for endnu en fantastisk weekend med masser af sjov, pizza og kage.

Læs mere om ferie i Landal GreenParks

Landal GreenParks har i alt fem ferieparker i Danmark, som I kan læse mere om her.

Lige nu er der gode tilbud at hente, hvis I planlægger af holde vinterferie, påskeferie eller en weekendturlæs med her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.