Vores ferie i Brodarica bød på idyllisk charme

Brodarica byder på underspillet luksus 

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Pinna Nobilis Apartments.

Da vi ankom til Brodarica var det blevet aften. Himmelen havde fået det gyldne skær over sig og mens de lokale nød solens sidste stråler, gjorde de små hyggelige fiskerestauranter sig så småt klar til at slå dørene op for aftens gæster. På den modsatte side lå den smukke ø Krapanj og dannede et postkort lignende kulisse. På nogle få minutter kunner vi fornemme, at så meget godt var samlet et sted. Vores ferieljlighed lå midt i det hele, så vi kunne undvære bilen og nyde alt det, som vi var kommet efter; ro, nærvær og at opleve et nyt sted.

Her havde vi alt, hvad vi havde brug for.

 

Omgivelserne kunne ikke være smukkere. Vi gik en lille tur langs den lille promenade, hvor der lå små caféer, fiskerestauranter, små legepladser, hyggelige kroge med bænke og indbydende strande. Vi kunne hurtigt konstatere, at beliggenheden kunne ikke være bedre. Når vi kiggede ud over vandet føltes det som om, at vi var langt væk fra de store turistmasser. Her var ingen boder, ingen rift og pladser på stranden og ingen lange køer til supermarkedet. De store byer som Split lå 82 km fra lejligheden, mens kystbyen Sibenik kunne nås på 10 minutter i bil.

Der er mange fine strande i Brodarica.

 

En af dagene tog vi til Sibenik for at spise. Det er en fortryllende lille by.

Fra vores tur i Sibenik. Lige ved siden af restauranten lå et torv, hvor børn kunne køre i biler. 10 minutter for 5 kn.

 

Hyggelig aftenstemning i Sibenik.

 

Jeg var vild med de små labyrintiske gader.

 

Vi vil gerne udforske mere, men vores søde vært Marina var kommet for at vise os rundt i ferielejligheden. Vi stod i baghaven, hvor vi havde en imponerende terrasse på 78 kvm. Den ene del af terrassen var overdækket, mens den anden del var anlagt som en lille have, hvor vi kunne smide håndklæderne og bare dase. Et øjekast længere nede lå en saltvandspool og blot 10 m fra huset havde vi Adriaterhavet.

 

Ferielejligheden 

Endelig blev vi introduceret for vores 136 kvm ferielejlighed, og hvor var den bare lækker. Den var rummelig og så var den udstyrret med masser af smarte løsninger, som gjorde det muligt for os at kunne slappe helt af og nyde vores ophold fuldt ud. Med fire store soveværelser, to store badeværelser, tre toiletter samt en stor stue og køkkenalrum, så var der virkelig lagt op til hygge om aftenen.

Et stort, dejligt og hyggeligt rum med masser af lys og plads. Læs mere om stuelejligheden her. 

 

På badeværelset var der alt, hvad man skulle bruge.

 

 

Hygge med masser af gode tegnefilm 🙂

Vi plejede som regel at trække os ind mellem kl. 12 til 15 og det blev en fast tradition, at drengene lukkede sig inde på et af værelserne , hvor de kunne se tegnefilm. Efter en hel dag med leg i vandet og gåture, så var de ret hurtige til at sove, så det var ret dejligt med voksentid. Desuden virkede lyden af bølger afslappende og beroligende på to trætte forældre.

Perfekt udsigt.

 

Vi havde et bageri, et mindre supermarked og tre gode restauranter lige i nærheden, og Den bedste restaurant var uden tvivl Zlatna Ribica, som bød på lækker og frisk fisk og så var servicen helt i top.

Maden var lækker.

 

Dejlig udsigt fra restauranten.

 

Fra restauranten gik vi som regel små 7-8 minutter til favorit cafeen, som hed Caffe Gaj. Her kunne man få is, kaffe og der var endda billardbord, gynger og air hockey. Mens drengene løb rundt og legede, kunne vi nyde en kold cocktail og en udsigt, som næppe kunne være bedre.

Her var både plads tid leg og sjov.

 

Dette er bl.a. en af grundene til, hvorfor vi faldt for Brodarica.

 

Tid til aftendukkert.

Vi besøgte Krka Nationalpark i sommers. Dette er helt klart vores favorit naturoplevelse.

Den befinder sig kun små 30 minutter i bil fra Brodarica. Det er ikke længere muligt at bade i vandet grundt miljømæssige                                                   årsager.

 

Hvad kan man lave i Broadrica?

  • Tag en aftentur til Sibenik, der kun ligger 10 minutter i bil fra Brodarica. Oplev Sv. Jakov katedralen, der er på UNESCOS´s liste over verdens kulturarv. Dette er bl.a. her, at Game of Thrones optagelserne har fundet sted.
  • Spis på byens mange gode restaranter og hvis du er til Michelin restauranter, så kan jeg anbefale at reservere plads på restaurant Pelegrini, som sidste år fik sin første Michelin stjerne.
  • Tag en udflugtstur til nationalparken Krka Nationalpark, der befinder sig små 30 minutter i bil fra Brodarica. Det er muligt at svømme, tage på vandreture eller leje en cykel for 50 kn og opleve det smukke landskab.
  • Oplev det vildeste vandpark med masser af aktiviteter for store og små på Aquapark Dalmatia.
  • Tag en sejltur til øen Krapanj, der ligger på den modsatte side af Brodarica.
  • Spis godt og lækkert på restaurant Zlatna Ribica.
  • Oplev autentisk spise på Konoba Oceanik

Book ferielejligheden 

Varmen fortsætter i Kroatien og lige nu er der mellem 30-32 grader i Brodarica. Hvis du skal opleve Kroatien i september, så er følgende ferielejligheder endnu ledige: Penthouse, lejligheden på anden sal og kælderlejligheden. Stuelejligheden er ledig fra uge 38.  Se alle de ledige lejligheder i kalederen her.

Lufthavnen i Split befinder sig kun 1 times kørsel fra Brodarica.

Hvordan booker jeg ferielejligheden?

I kan skrive direkte til mig på info@smagenafkroatien.dk, hvis I er interesseret i at reservere en eller flere uger. I kan også sende en mail til de danske ejer på mail: ketler@mail.dk. I skal blot oplyse koden SMAK2019 i overskriften af mailen, og når I booker jeres rejse.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.