Godt at bo omkring Zadar

Tag hele familien med til Zaton Holiday Resort ****

Zaton Holiday Resort ligger 17 km fra Zadar og er enorm populær blandt børnefamilier. For Zaton Holiday Resort har alt, hvad en familie med børn skal bruge. Du kan vælge at bo på campingplads, i rækkehus eller i de skønne lejligheder. Stedet tilbyder uendelig meget sjov og underholdning og har noget for alle aldersgrupper. Du kan slappe af eller plaske rundt i den enorme pool, som med sin imponerende størrelse på 970 m² er den største. Den lille pool er ”kun” 340 m², men de små finder den ganske underholdene.

Der er også mulighed for at besøge den smukke havneby Nin fra campingpladsens bagindgang. De smukke lejligheder befinder sig i et roligt område, hvorfra man kan solbade på stranden eller nyde sin drink i skyggen. På Zaton Holiday Resort finder du desuden mange barer, caféer og restauranter.

Zaton

Hvis du typen, som foretrækker at bo på hotel, kan jeg anbefale den meget populære Falkensteiner Club Funimation Borik ****.

 

Bo centralt og lækkert på Hotel Bastion****

Hotellet Bastion befinder sig i den gamle bydel på resterne af middelalderfortet Kastel, som stammer fra 1300-tallet. Den er flot indrettet med håndlavede møbler, og de tilbyder den bedste service. Efter en lang vandretur gennem den gamle bydel findes der intet bedre end massage og spabehandlinger, og dette mestre de fuldt ud på Hotel Bastion. Hotellet er alle pengene værd!

Bastion SPA

 

Bo i lejlighed og få mere for pengene hos Zara City Apartment ***

Zara City Apartments ligger i den gamle bydel og blot 100 m fra stranden. Du kommer til at bo tæt på den charmerende  havnepromenaden Riva og kan nyde de charmrende borstensgader i Zadars gamle bydel. De fleste lejligheder har aircondition, tv og internet. Dette er et godt valg, hvis du vil bo centralt for billige penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.