Du spørger, jeg svarer

Hvad vil du vide om din ferie til Kroatien? 

På onsdag d. 31. januar kl. 20.00 kan du læne sig tilbage i sofaen, lave din yndlings kop kaffe og følge mig, mens jeg besvarer dit spørgsmål på NOVASOLS FACEBOOK. Så hvis du er i gang med at planlægge din tur, men mangler lige at få det sidste på plads, så skyd løs her.

Send dit spørgsmål på NOVASOLS Facebook, Smagen af Kroatiens Facebook, Instagram   Smagenafkroatien eller på mail: info@smagenafkroatien.dk

 

Tucepi

Måske kunne dit gavekort gå til smukke Tucepi på Makarska?  Foto: Makarska Riviera Beaches

 

Vind et gavekort på 2500 kr. 

Så snart du sender til spørgsmål, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavetkort fra NOVASOL på 2500 kr. Det er en ret lækker præmie, og vi finder en vinder d. 1. februar.

Held og lykke med konkurrencen 🙂

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med NOVASOL

Novasol CMYK_20x20cm_300dpi

 

5 Kommentarer

 • Min mand og jeg vil gerne noget forskelligt i vores ferie som vi havde tænkt skulle gå til Kroatien i år. Jeg vil gerne natur, ro, strand og gåture og havde derfor tænkt at øen Hvor ville være perfekt. Min mand vil gerne natur og lære noget om kulturen/historien i landet og han tænker at Hvar bliver for kedeligt at bruge al sin tid (og han er bange for at det eneste der er at lave der er at ligge på stranden). Hvordan får vi planlagt en ferie i Kroatien hvor begges behov bliver opfyldt (skal lige siges at jeg også gerne vil opleve kultur ;)) Vi har to børn med i alderen 7 og 12 år.

  Håber på et svar vi kan blive klogere af 🙂

  • Kristina Kristina siger:

   Hej Anja

   Det er et ret godt spørgsmål, fordi hvordan får man lige tilgodeset de forskellige interesser. Jeg har nogle bud, som jeg gerne vil dele med jer i aften kl. 20.00. Jeg håber, I kan bruge mine tips, så I kan få en god ferie 🙂

   Mange hilsner,
   Kristina

   • Kristina Kristina siger:

    Hej Anja.
    Jeg har tænkt over dit spørgsmål, og måske skulle I forsøge, at starte et par dage med Split, som er Kroatiens anden største by, der er kendt for kultur, historie og unikke bygninger. Derefter kunne I sejle til Hvar, men selv om øen er lille, så er der rigeligt historie og kultur at opleve, hvis I har bilen med, og vil køre til Stari Grad, Hvar By, Jelsa, Vrborska, Gdinj. Det er en helt perfekt ø at gå på opdagelse i, og nu afhænger det hele af, hvor mange dage I har, men I kan enten kombinere Split og Hvar (de ligger tæt på hinanden) eller bare tage Hvar. Håber du kunne bruge mine svar til noget, og eller skriver du igen 🙂 Du deltager med i lodtrækningen om et gavekort på 2500 kr, og vi finder en vinder i morgen. Mange hilsner, Kristina

 • Christina siger:

  Hej Kristina

  Min familie og jeg overvejer at tage til Kroatien i år. Vi er en familie på 5. (9, 7, 3 ) plus mor og far. Vi kunne godt bruge nogle anbefalinger. Der skal ihvertfald være strand, byliv, lækkert mad og historie. Godt og stabilt vejr:). Vi har aldrig været i Kroatien før.
  Kh familien på 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.