Kroatiens bedste hundestrand

Montys Dog Beach and Bar 

Kroatiens smukke kyst er ikke kun for dig og mig, for Kroatien byder også på uforglemmelige ferieoplevelser for din hund. Din hund fortjener naturligvis også en fantastisk ferie i Kroatien, og hvad er bedre end en hundestrand, hvor din firebenede ven kan chille med andre hunde og hvalpe, bade i Adriaterhavet og nyde en kold hundeøl? Yes, den er god nok.

Hundestedet

Foto: Monty´s Dog Beach and Bar

Monty´s Dog Beach and Bar har har fået alverdens medier til at skrive om denne enestående hundestrand, der befinder sig i Crikvenica ved stranden Podvorska.

Hunde (1)

Foto: Monty´s Dog Beach and Bar

Baren åbnede i juli 2016 og er efterhånden blevet kendt som det hotteste sted at hænge ud for de firbenede, for det er jo her, man du kan møde venner, lege og surfe.

Hundesurfer (1)

Foto: Monty´s Dog Beach and Bar

I baren kan du bestille en brygget hundeøl, der består af kylling og grøntsager, og det er også muligt at bestille andre snacks som fx en hundepizza. Når varmen bliver for meget, kan alle hvalpe og hunde nyde barens populære is, der består af yogurt, bananer, jordnødder og sojamælk. What´s not to like?

Montys dog beach bar 1

Foto: Monty´s Dog Beach and Bar

Bare rolig, for Monty´s Dog Beach and Bar har også tænkt på dig. Du kan også nyde forfriskninger som øl, kaffe og is, og når I vil slå jer ned, er der mulighed for, at I kan leje to liggestole og en parasol for 80 kn.

Hunde lounge (1)

Foto: Monty´s Dog Beach and Bar

Når I er færdige med at plaske rundt i vandet, kan du skylle din bedste ven under hundebruseren og nyde solnedgangen, mens I begge spiser en is. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes, dette lyder som det ultimative hundeparadis 🙂

Hundehygge

Foto: Monty´s Dog Beach and Bar

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.