Med familien på miniferie til skønne Søhøjlandet

Nærvær, hygge og et væld af sjove aktiviteter for hele familien  

(Reklame for Landal GreenParks). En travl børnefamilie som vores trænger i ny og næ til at oplade batterierne, og derfor gælder det om for os at finde et sted, der ikke ligger for langt væk fra København, men heller ikke alt for tæt på. Vi vil gerne have natur og aktiviteter lige i nærheden og så har kravet været, at vi godt kunne tænke os at bo et sted, hvor der er lækkert. Det er lige præcis dette, som Landal GreenParks tilbyder, og derfor er vi blevet ved med at komme tilbage, og hver eneste tur ender med at blive en stor succes – både for de små og store :-). Vi har været flere gange afsted, hvor vi har besøgt forskellige af Landals ferieparker, og i år gik turen til   Søhøjlandet i naturskønne Silkeborg.

 

Sjove aktiviteter for hele børnefamilien 

Vi pakkede bilen en fredag formiddag, og vi havde tre glade unger på bagsædet, som konstant spurgte, hvornår det nu var, at vi var der. Denne gang tog vi bedsteforældrene med, men sidste år i maj havde vi vores gode venner med fra Aalborg, og uanset hvem vi tager med, så ender det med, at alle bliver helt vilde med stedet. Drengene glædede sig til at afprøve alle aktiviteterne, men det er særligt det tropiske badeland, Water Park, som de er mest vilde efter at prøve.

Badelandet Water Park har en ret fed rutsjebane, som drengene er helt vilde med.

Billedet er fra vores sidste tur i maj sidste år.

Derfor startede lørdag morgen med, at mormor lavede pandekager, og så kom drengene i badeland. Mens den mindste legede i vandet med morfar, så brugte de to ældste tiden på at hoppet i vandet og suse ned af rutsjebanen sammen med deres far. Derefter var der tid til at spise, men der gik ikke langt tid før, at de var klar til nye eventyr. Denne gang skulle hele familien spille minigolf, men det endte med, at drengene hellere vil prøve Tarzan banen, hvor de både fik udfordret motorikken og balancen.

Banen tog en del tid at gennemføre, hvilken var fint, for så kunne morfar og far afslutte deres duel i minigolf.

Underholdning for hele familien.

Minigolf var et kæmpe hit.

Blot et øjekast fra Tarzan banen ligger også en svævebane med endnu en legeplads, hvor drengene fik brugt en del krudt, mens forældrene kunne læne sig tilbage og nyde forårets solskinsstråler.

 

Husene indbyder til hyggelige stunder

Vi er jo vilde med husene, for der er god plads til at boltre sig på, og de indbyder til ren afslapning. Mens vi lavede aftensmad, fik drengene lov til at hygge sig i spabad på første sal, hvor der er 3 soveværelser, et stort badeværelse med bruseniche og en sauna – ja, du læste rigtigt. Vi fik i hvert fald mulighed for at slappe helt af ude på den store terrasse.

Hver soveværelse har en lille altan, hvor man har mulighed for at slappe af, læse en god bog eller nyde den friske luft. I stuen ligger der endnu et soveværelse, et åbent køkkenalrum med en stor terrasse, hvor der er plads til, at hele familien kan samles om måltiderne. Med mormor ombord, så var der pandekager om morgenen og eftermiddagen og virkelig god aftensmad.

 

Vi er blevet så vilde med at komme til Søhøjlandet, for her kan vi tage tingene i vores eget tempo, og vi føler virkelig, at vi kan slappe af. Altså, så meget man nu kan med tre børn 🙂

 

Kreativ værksted og en tur i skoven

Det kreative værksted blev en ny favorit for børnene i år, for det er så afslappende efter en dag med masser af aktiviteter at få lov til at sidde og fordybe sig i sit helt eget kunstværk. Der var masser af sjove materialer, som var lige til at gå i gang med, og det må man sige, at vi gjorde.

Det kreative værksted inspirerede os så meget, at vi nu skal lede efter en større lejlighed med plads til et krearum 🙂

Det var bare så hyggeligt at sidde sammen en søndag aften og udfolde sine kreative evner på et stykke papir eller et træstykke. Efterfølgende fik drengene en pizza på deres nyåbnede restaurant, hvilket var en super afslutning på en dejlig dag.

På det kreative værksted var der udklædningstøj, byggeklodser, bøger og masser af masser af sjove materialer.

 

Ferieparken ligger i idylliske omgivelser.

Der ligger en stor skov bag ved ferieparken, og der var der mange gode stier, hvor man kunne cykle, gå eller løbe.

Læs mere om vores tur til Landal GreenParks fra sidste år i maj.

 

Information om Landal GreenParks 

Landal GreenParks har 39 feriepakker i 6 lande, og du kan læse mere om ferieparkerne her:

I Danmark kan er der følgende fem ferieparker, som du kan vælge imellem:

Landal Ebeltoft

Landal Grønhøj Strand

Landal Rønbjerg

Landal Seawest

Landal Søhøjlandet

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.