Shopping i Zagreb

5 fantastiske shoppingsteder i Zagreb

 

De fleste forbinder Zagreb med masser af charme og et stort udvalg af kulturelle og historiske oplevelser, men mange har fuldstændig overset Zagrebs modebutikker. Måske skyldes det, at de fleste rejseguides til Zagreb ofte er skrevet af mænd 😉
Jeg synes, det er ærgerligt, fordi modebutikkerne er med til at præge gadebilledet, og således fortjener de at blive introduceret. Jeg håber, du bliver inspireret.

 

A´marie
Hos A`marie er tøjet tidsløst, lækkert, feminint og med kant. Mulighederne er uendelige, og dette gælder, uanset om du skal finde festkjolen, workwear eller accessories. Designeren bag navnet, Ana Marija Brkic, lancerede mærket i 2002 og har formået at positionere A´marie som et af de førende kroatiske tøjmærker.

ELFS
Et koncept som både fremstiller lækkert, festeligt og anderledes tøj til både mænd, kvinder og børn. Duoen, Ivan Tanderic og Aleksandar Sekuljica, lancerede mærket i 2009 og har på trods af deres unge alder opnået stor succes, og deres tøj ses ofte på mange af de kroatiske stjerner. Designerne er bestemt ikke bange for farver og mønstre, men de laver også tøj i afdæmpede og rolige farver, som man kan bruge i hverdagen.

eNVy room
Vjeko Franetovic og Nikola Ivancevic startede Envy Room i 2004. Et af Envyrooms kendetegn er, at at deres tøj ofte bliver fremstillet af de fineste materialer som fx silke og blonder. De laver smukke kjoler, men har også et fantastisk udvalg af basic varer, som skiller dig lidt ud fra andre mærker.
Og hvis du leder efter den helt unikke brudekjole, så er du kommet til det rette sted. Deres udvalg af brudkjoler er romatiske, feminine og sexede. Her er der mulighed for at finde noget helt unikt.

Hippy Garden
Durdica Vorkapic er kvinden bag det eksklusive brand, Hippy Garden. Konceptet bag mærket kan bedst beskrives som provokativ, fortryllende, magisk og mystisk. Hippy Garden har for alvor market sig som et af Kroatiens førende tøjmærker, fordi deres kollektion ofte skiller sig ud, og det sammen gør deres kunder. De laver desuden også helt fantastiske brudkjoler, som er smukke og vovede på samme tid.

Arena Centar
Som navnet indikerer er dette er center, men et af de gode af slagsen. I dette center kan du finde mange forskellige kroatiske og udenlandske tøjmærker, spisesteder og smykker. Der er en del penge at spare på fx dyre briller, ure og smykker i forhold til danske priser.

Hippygarden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.