Er Smagen af Kroatien en af Danmarks bedste rejseblogs?

Kære læsere

I går modtog jeg en mail fra Travelmarket, som skrev at de havde fået en forespørgsel om, hvorfor Smagen af Kroatien ikke var med i deres konkurrence. Mon ikke det er af mine søde læsere, der har skrevet til dem – så tak 🙂 Nu har jeg set på alle dem, der er med i år, og jeg kan kun konkludere, at konkurrencen er stor, men nu er det Smagen af Kroatien, der uden tvivl har de mest dedikerede læsere, så måske har jeg en lille chance. Jeg synes, vi skal give det et forsøg.

Hvis du vil hjælpe mig med at udbrede kendskabet til skønne Kroatien, kan du stemme på Smagen af Kroatien ved at trykke på dette link.

Tusind tak for alt din støtte og opbakning til bloggen.

Mange hilsner,

Kristina

blog2017deltager Smagen af Kroatien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.