Vind et gavekort på 2.500 kr til en NOVASOL feriebolig i Kroatien

Vind et fantastisk gavekort fra NOVASOL 

IMG_3807

Nu kan du vinde en fantastisk præmie fra NOVASOL , og for at være med skal du svare på følgende spørgsmål:

Fortæl hvilken by i Kroatien du helst vil besøge?

Gavekortet fra NOVASOL kan benyttes til betaling af lejebeløbet på en valgfri feriebolig.

Gavekortet kan ikke benyttes til betaling af eventuelle forbrugsomkostninger, bestilt rengøring, linned eller lign.

Vinderen af gavekortet vil modtage det direkte fra NOVASOL samt få oplysninger om, hvordan gavekortet indløses.

Vinderen bliver offentliggjort på Facebook, Instagram og på bloggen d. 25. april kl. 19.00.

Rigtig god fornøjelse 😊🇭🇷

22 Kommentarer

 • Kristian Brkic siger:

  Eftersom jeg er fra Kroatien, så er Dubrovnik et af mine yndlings destinationer jeg vil besøge. Selvom jeg tit er i Kroatien, så har jeg endnu ikke formået at få rejst igennem dele af Kroatien – og her er Dubrovnik helt klart en favorit.

  • Kristina Kristina siger:

   Hej Kristian
   Velkommen til 🙂 Det er en fantastisk by, og selvom at Kroatien er et lille land, så er der virkelig meget at opleve. Held og lykke til dig og god påske 😊

 • Jeg har altid drømt om at komme til Kroatien. Jeg er i gang med at planlægge min sommerferie til Istrien. Den by jeg helst vil besøge er nok Pula.

  Men der er mange på min liste! 🙂

  • Kristina Kristina siger:

   Hej Emilie
   Dejligt at du skal til Istrien. Pula er en spændende by, og du har meget at se frem til. Held og lykke og håber du kommer til at opleve Pula 😊 God påske.

 • Jeanette Gregersen siger:

  Dubrovnik 😍 Har aldrig været i Kroatien så tror bare jeg vil være glad for det hele ❤️ … lidt svært at vælge 🤗

  • Kristina Kristina siger:

   Det er et super valg, men omvendt kan jeg også forstå, at det er svært at vælge, for der er mange gode steder. Håber du finder lidt inspiration på bloggen. Held og lykke 🙂

 • Filippa siger:

  Umiddelbart tænker jeg Dubrovnic, men jeg er kroatien newbie, så jeg må hellere se lidt mere på kataloget, inden jeg bestemmer mig 😎

  • Kristina Kristina siger:

   Velkommen til. Jeg håber, du finder lidt inspiration på bloggen ellers lyder Dubrovnik som et virkelig godt sted at starte med at udforske Kroatien. Held og lykke 🙂

 • Camilla siger:

  Super lækker konkurrence (og lækker blog iøvrigt)! Jeg har endnu ikke været så heldig at have besøgt Kroatien endnu, så jeg vil rigtigt gerne en tur til Split (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • Kristina Kristina siger:

   Hej Camilla. Tusind tak for ros 🙂 Som nybegynder er jeg virkelig glad for de ord. Det er virkelig også en spændende, du har. Split er en fantastisk by, og jeg håber, at du en dag kommer til Kroatien og Split. Held og lykke 🙂

 • Dorte Birkmose siger:

  Vi har været der så mange gange at jeg ønsket en af de byer vi mangler at se.. Tænker split eller dubrovnik. Ja tak, så meget.

  • Kristina Kristina siger:

   Det er også to skønne, skønne byer. Du ønskes held og lykke. Og hvor er det dejligt at høre, at I har oplevet så stor en del af landet 🙂

 • Pia Hansen siger:

  min drømme rejse i Kroatien går til Zadar, Zadar Området er kendt for sit krystalklare vand, et væld af små øer og smukke naturlige strande,
  gågaden, der bliver kaldt ¿Calle Largo¿ føles det som at gå en aftentur i Venedig. Lige ved siden af katedralen finder De en udgravning med resterne af det romerske handelscentrum, der var et af de vigtigste handelscentre i Dalmatien. En del af byen ligger på en halvø, og er meget kendt for sit daglige marked med friskfangede fisk og friske grøntsager.som vi vil nyde meget glæde af da vi er en familie der elsker friskfange fisk. Det er et af de største markeder i Kroatien og en oplevelse i sig selv blot at indsnuse den særlige atmosfære med lokale fiskere,
  Zadar ligger midt på Adriaterhavets kyststrækning og er omgivet af naturparker, vandfald og en af de største indsøer i Kroatien og helt sikker en drømme rejse jeg vil ønske at kunne invitere min familie med på 🙂

  • Kristina Kristina siger:

   Hej Pia
   Tusind tak for det fine svar, som jeg virkelig nød at læse. Zadar er absolut en af mine favoritter og den gamle bydel er så charmerende og hyggelig. Gå endelig ikke glip af is og maden, når du besøger Zadar. Held og lykke 🙂

 • Line Fynbo siger:

  Min kæreste og jeg drømmer om at komme på ferie i år med vores lille datter Emmelie på 8 måneder. Vi har altid ønsket at komme til Kroatien, så det ville være skønt at vinde gavekortet! Hvis vi bliver de heldige, vil vi rigtig gerne til makarska – vi har nogle venner, der har været der og har kun hørt rigtig godt om stedet 🙂

  • Kristina Kristina siger:

   Hej Line.
   I har virkelig meget at se frem til, hvis turen går til Makarska. Held og lykke til jer og håber at I får Kroatien at opleve i fremtiden 🙂

 • Sanne S. Brinkmann siger:

  Jeg vil SÅ gerne opleve Split 😎😎😎 Ville elske at tage afsted sammen med mine børn.

 • Emma Knudsen siger:

  Jeg er helt ny her på sitet, men jeg må indrømme at du formår at sælge Kroatien så godt at jeg er ved at planlægge en første rejse dertil!
  Vi er en familie på fire (mor, far og en pige på snart 5 og en dreng på snart 1.)
  Vi vil vanvittig gerne til Kroatien i løbet af de næste par mdr. Jeg skal indrømme at jeg er faldet pladask for Brac efter at have læst alt hvad du har skrevet – WOW!
  Krydser alle fingre for et tilskud til en drømmerejse!

  • Kristina Kristina siger:

   Hej Emma

   Dejligt at du synes om bloggen, og jeg kan kun håbe på, at du kommer til Kroatien. Brac er skøn, og den må man absolut ikke gå glip af. Desværre udløb konkurrencen d. 25, og vi har fundet en vinder, som er blevet annonceret på vores Facebook, hvor du også kan følge os. Fra på onsdag kan du sende dine spørgsmål ind til os, hvor jeg vil besvare dem live på Facebook næste mandag. Håber du bliver hængende på bloggen 🙂

 • Rikke siger:

  Vi planlægger sommerferien 2018 – og regner med at den går til Mali Losinj på camping. jeg har ikke været i Kroatien før men håber på godt vejr og fornuftige leveomkostninger for familie med børn,

  • Kristina Kristina siger:

   Hej Rikke

   Hvor lyder det dejligt. Jeg håber du får en skøn tur til Mali Losinj. Konkurrencen udløb desværre d. 01.02.

   Mange hilsner
   Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.