Få dine vitaminer og mineraler lige til døren

Vitaminer og mineraler i hverdagen

Sponsoreret indlæg

Jeg har gennem den seneste tid testet kosttilskudskonceptet Take Daily. Ideen bag konceptet virker, og så er det en nem løsning for alle os, der glemmer at købe nye kosttilskud i tide eller vælger at gå hjem, når vi ser køen en torsdag eftermiddag på det lokale apotek. Hvis du er en anelse skeptisk anlagt ligesom mig, kan du i første omgang besvare spørgsmålene på hjemmesiden, som bl.a. handler om dit stressniveau, kost og motionsvaner. Det tager ikke mere end 2 minutter at besvare spørgsmålene, og derefter vil du blive præsenteret for tre forskellige kosttilskud, som er skræddersyet til dig. Hvis du vil vide mere om konceptet bag Take Daily kan du finde flere informationer på Take Daily

Take Daily logo stort

 

Hvilke vitaminer og mineraler blev jeg anbefalet? 

Siden teenageårene har jeg dyrket atletik, og det har på mange måde vist sig at være min redning, da jeg fik tre børn lige efter hinanden. For meget af min energi får jeg gennem sport. Jeg træner ofte, men ikke mere end 30 minutter, og for at få det optimale ud af min træning er jeg blevet anbefalet Energy Support. Jeg blev også anbefalet Multivitamin D+, hvilket ikke kom som en overraskelse, da de fleste af os der bor på disse breddegrader netop mangler D-vitamin. I Kroatien står det anderledes til, for det er et af de lande, som har flest solskinstimer i hele Europa og er derfor ideel til en dejlig solferie. Det kommer altid bag på mange af rejsende, hvor lækker maden egentlig er i Kroatien. Det skyldes det milde klima, frodig jord og så findes der ingen industrier langs Kroatiens smukke kyststrækning, hvilket medvirker til at langt de fleste råvarer er friske og kommer fra naturens eget skattekammer. Jeg elsker fisk og er derfor særlig vild med det Dalmatiske køkken, som er kendt for at servere lækre solmodne grøntsager med grillet fisk og masser af skaldyr. Til gengæld glemmer jeg ofte at spise nok af fisk, når jeg er herhjemme, og derfor skulle jeg også have Omega-3 Fiskeolie med i min lille pakke.

Det er bedst at indtage dine kosttilskud sammen med din morgenmad.

TakeDaily4

 

Hvordan fungerer mit abonnement?

Du modtager din pakke hver 4. uge for 149 kr. Du kan til enhver til framelde eller sætte dit medlemskab på standby. Du skal blot huske at gøre det 5 dage, inden din afsendelse dato. Der er styr på tingene hos Take Daily, og deres uddannede diætister er gode til at vejlede og give råd, når du ringer og har brug for hjælp. Det kan du gøre alle hverdage mellem 9-17. Du kan læse mere om konceptet og finde alle de nødvendige informationer her

TakeDaily3

 

Få 50% på din første bestilling

Jeg har sørget for, at du kan få 50 % rabat på din første bestilling. Der er ingen binding, og derfor kan du med fordel teste konceptet og finde ud om, du bliver ligeså vild det som mig. Du tager først vitamintesten, og derefter kan du indtaste rabatkoden DKFREINDS17 i feltet under det samlede beløb. Til sidst bliver du sendt videre til betaling.

God fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.