En perfekt miniferie for hele familien

En miniferie med afbræk fra hverdagens rutiner 

Indlægget er præsenteret i samarbejde med Landal GreenParks.

logoLGP

Vi plejer altid at rejse til Kroatien en gang om året, men vi har også prioriteret, at vi i ny og næ tager på en miniferie i Danmark, for som børnefamilie har vi brug for at komme ned i gear flere gange om året. Det er tredje år i træk, at vi tager af en afstikker fra hverdagen og besøger en af Landal GreenParks ferieboliger. Med en miniferie eller weekendferie kommer vi væk fra den daglige stress og jag, hvor dagligedagens to-do-lister og pligter bliver erstattet med afslapning, nærvær og hyggelige stunder med vores børn.

L HUS

Landal Søhøjlandet befinder sig i det naturskønne område i Gjern ved Silkeborg. Sådan så et af de ferieboliger ud, som vi boede i. Du kan få et bedre indtryk af området i videoen her eller læse mere om de forskellige ferieboliger her.

L 4

En perfekt lille legeplads tæt på vores feriehus.

En weekendferie fuld af mindeværdige oplevelser 

Forrige weekend pakkede vi bilen og tog turen fra København til smukke Silkeborg. Glæden og spændingen over at vi igen skulle til Søhøjlandet var stor, for vores tre drenge ved, at Søhøjlandet er lig med badeland, fede legepladser og masser af sjov. Udsigten til en weekend med masser af solskin i selskab med gode venner tydede på, at det vil blive en win-win weekend for både både børnene og forældrene. Og hvilken tur 🙂  Så snart vi fik nøglerne i receptionen, stod drengene med klistrede ansigter til glasruden, hvor det populære vandland ligger. Og de VIL i badeland med det samme.

L BAssin

Hele familien er ellevilde med dette tropiske badeland. Børnene elsker at tage den 56 m lange vandrutsjebane, plaske rundt i vandet og lege, mens faren naturligvis har indtaget jacuzzien 🙂 Til de mindste er der også børnebassin, så der er rigeligt med underholdning for alle familiens medlemmer.

Så snart vi åbnede døren til sommerhuset, løb de tre banditter på 1. sal, for de vidste, hvad der ventede dem. Vi havde været her før, og vi havde besluttet os for, at vi skulle tilbage igen, for dette sted befinder sig i idylliske omgivelser, hvor naturen danner en perfekt ramme om selve stedet. De to ældste kunne godt huske, at der lå en jacuzzi på 1. sal, og den skulle prøves så snart vi var trådt ind ad døren. Tjek lige de lækre faciliteter, som dette lækre feriehus har lige her.

Mens de legede med vandpistoler uden foran huset, lavede vi aftensmad til vores venner, som kom fra Aalborg. Det var noget tid siden, vi havde set hinanden, og gensynsglæden var derfor stor. Vi nød at spise aftensmaden ude på den store terrasse. Der blev grint, hygget, spist slik og forældrene kunne komme helt ned i feriegear.

Landal 2

Vi tilbragte mange hyggelige stunder på denne hyggelige terrasse.

Inden de mindste skulle puttes, fik de en tur i jacuzzien, hvor de legede og pladskede rundt. På det store badeværelse er der også en sauna. Ja, den er god nok. Så kan det vist ikke blive bedre.

 

Masser af leg og fantastiske aktiviter 

Lørdagen bød på masser af solskin, leg, og spændende aktiviteter.

L Frida trampolinForældrene var også vilde med denne store hoppepude, men vi så nu ikke lige så elegante ud, som dagens fødselar gjorde 🙂

 

LANDAL hoppeborg

Så er alle 5 i fuld gang.

 

L Frida og Bjørn

Klatrebanen var et hit blandt de lidt større børn, men de mindste skulle også udforske banen.

 

L BASTI

Klatrebanen kræver fuld koncentration.

 

L bane for brn

Klatrebanen var et kæmpe hit.

 

Minigolf

Konkurrencen var i gang, og i minigolf var det pigerne mod drengene.

 

L Udsigt fra rutsjebanen

Legepladsen set oppe fra den høje rutsjebane.

 

L Fodboldbane

Ved legepladsen var der også en god foldboldbane.

 

L MAteo kravlerJPG

De små skulle også prøve at klatre.

 

L Legeplads rutsjebane

Masser af gode legeaktiviteter.

 

L Pizza

Frokosten bød på god pizza, kyllingsalat og nachos fra Pizzariet. Det smagte virkelig godt, og priserne var fair. Du kan også få god mad i familie restauranten, som du kan læse mere om her.

 

L Pandekager

Dagens fødselar havde bestilt pandekager med nutella, og det lavede moren, mens der blev hygget ude på terrassen. Forældrene så fodbold 🙂

L Sollys

Godnat herfra 🙂

Du kan læse om endnu flere aktiviteter og om flere ferieparker, der ligger spredt rundt omkring i Jylland. Find flere informationer her.

 

Læs mere: Alt hvad du skal vide, inden din tur går til Kroatien

Læs mere: 7 unikke kystbyer i Kroatien og tips til gode steder at bo

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.