Bistroer i Zagreb

5 bedste bistroer i Zagreb 

Disse fem mad-oaser er fantastiske. Stemningen er afslappet, maden smager lækkert og de har noget for de kvalitetsbevidste madører.

Fajn Bistro

Dagens menu ændrer sig fra dag til dag, for her kommer det an på, hvad den lokale marked, Dolac, har at tilbyde. Du kan nyde en frisklavet kop kaffe, en lækker kage og mad som overrasker på alle niveauer til fair priser. 

Bistro Jadranka

Stedet er ideelt, hvis du skal have en hurtig bid mad til meget fornuftige priser i charmerende omgivelser. Bestil en cremet ristotto eller retter med frisk fisk, sæsonbestemt salat eller forskellige kødretter. De små burgere er et populært valg blandt de lokale. 

Mundoaka

Navnet betyder på latinamerikansk The world is here, og man må sige, at deres rejse har indtil videre været en stor succes. Præsentation af maden, udvalg af råvarer og servicen forener så fint deres budskab om, at de laver mad med sjæl og kærlighed.

La Struk

Få en fantastisk strudel til små 35 kr, som regnes for at være noget af det mest autetiske spise i Zagreb. Du kan enten få den serveret i en sød version med æbler eller fx kirsebær eller med prsut (lufttørret skinke) og ost. Meget hyggeligt, billigt og autetisk.

Rouge Marin

Stedet er svært at definere, for det er ikke ligefrem en bistro, men det er heller ikke en restaurant. Det er et sted, hvor kokken, Marin, lægger vægt på spændende retter i helt fantastiske omgivelser. Ualmindeligt god sted der emmer af kvalitet. 

Rouge Marin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.