Kom sommeren i møde med lækre solprodukter fra Lancaster


Lækker sommerkonkurrence 

(Sponsoreret indlæg)

Vi har i samarbejde med Ezzence lavet en skøn sommerkonkurrence, hvor du kan vinde to lækre produkter fra det eksklusive beauty brand, Lancaster. Lige nu er der ikke er meget sommer over Danmark, men som mange af os allerede ved, trænger solens stråler alligevel gennem skyerne, og derfor skal vi passe godt på vores hud – også på de grå dage. Uanset om du skal på festival, ligge på stranden eller nyde solen i din baghave, ønsker vi at forkæle dig med de bedste produkter fra Lancaster.

 

Hvorfor Lancaster?

Jeg har stor respekt for solen og går meget op i at beskytte min hud med ordentlige produkter for at undgå irriteret hud, pigmentpletter og små rynker. Derfor vælger jeg min solcreme med omhu, for den skal naturligvis give god beskyttelse, men jeg kan ikke udstå, hvis solcreme er klistret og efterlader ens ansigt og krop kridhvid. Lancasters solcreme er silkeblød og giver et flot finish og dækning. Derfor kommer Lancasters produkter til at ligge i min taske, så længe solen skinner.

 

image

Vind disse skønne produkter fra Lancaster for en værdi af 500 kr:

Velvet Milk Subline Tan, SPF 30, 175ml

Denne smeltede solmælk er blød som silke og påføres ret nemt på huden. Den har en mild duft og har en høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler samt infrarøde stråler, og giver samtidig huden glød og farve.

https://ezzence.dk/lancaster-sun-care-hydrating-velvet-milk-spf-30-175-ml

After Sun – Intense Moisturizer, 200 ml

Hvorfor er After Sun nødvendig? Efter solbadning vil din hud takke dig for den afkølende effekt, som du får med denne skønne After Sun. Den fugter din hud og efterlader den blød samtidig med, at kuløren holder længere ved brug af Intense Moisturizer.

https://ezzence.dk/lancaster-after-sun-intense-moisturizer-body-200-ml

Sådan gør du:

  • Like vores side på Facebook
  • Fortæl os hvilken by du kunne tænke dig at besøge i Kroatien?
  • Hvis du ikke er på Facebook, kan du sende dit svar til info@smagenafkroatien.dk
  • Vinderen bliver offentliggjort på hjemmesiden og Facebook torsdag d. 7 juli kl. 20.00.

God fornøjelse 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.