Måske Kroatiens bedste bar?

Cave Bar More 

Hvis du er på udkig efter et spektakulært sted i Dubrovnik, hvor du kan nyde din cocktail, så må Cave Bar More være det ultimative sted. Cave Bar More befinder sig i Lapad, der kun ligger et stenkast fra Dubrovnik og er efterhånden blevet et af de steder, som du under ingen omstændigheder må gå glip af, mens du besøger Dubrovnik.

Cavebar2

Foto: Cave Bar More

Cave Bar befinder sig under hotel More, og selve baren er inddelt i tre niveauer. Grotten blev opdaget, da hotellet skulle renoveres, og derfor besluttede man straks, at man vil bygge en unik bar inde i grotten, der i dag har plads til 60 mennesker. Til baren hører en flot terrasse med udsigt til Adriaterhavet, som kan nydes om dagen og aftenen.

4

Foto: Cave Bar More

Dette sted er helt perfekt til dig, der vil nyde en kop kaffe om formiddagen, en cocktail om eftermiddagen og sippe champagne om aftenen. Baren er åben fra 1.april frem til 1. november.

cave bare terasse 1

Foto: Cave Bar More

Hvis du leder efter unikke steder, hvor du kan nyde solnedgangen, så må Cave Bar være et fremragende bud.

cave bar solnedgang

Foto: Cave Bar More

 

1

Foto: Cave Bar More

Cave Bar More har gennem de seneste år figureret på adskillige lister over “Bedste barer i verden”, og CNN har kåret Cave Bar til at være:

“Cave Bar More is one of the 6 world’s best subterranean bars!”
By CNN.com

 

Relevante indlæg:

Insidertips til Dubrovnik 

Kør-selv-ferie 

Fly til Kroatien 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.