Med Szhirley til Kroatien

Rejsen gik til Brela i Makarska

Reklame for NOVASOL

I sommers drog den danske sangerinde og skuespillerinde Szhirley til Kroatien med sin mand og deres to drenge. Familien valgte at rejse til Makarska Rivieraen, hvor de faldt for en charmerende lejlighed i Brela. Der er hele fem ferielejligheder, der hører til huset, og de er super godt fordelt. Dette giver en god mulighed for, at man kan være flere familier eller venner, der rejser sammen.

Ferielejligheden som familien valgte, havde swimmingpool, stor terrasse og kort afstand til byens centrum.

Med til lejligheden hører der en stor terrasse, hvor I kan side og nyde udsigten og grille. Familien var helt vilde med havudsigten fra deres altan, swimmingpoolen og afstanden til Brelas centrum. Du kan læse mere om ferielejligheden i Brela her.

Smukke Szhirley foran lejlighedens store terrasse.

Badeforholdene var fuldstændig perfekte, og selv om at Szhirley ikke lige er typen, der elsker at plaske i vandet, så var det dejligt at se, at hun alligevel ikke kunne modstå fristelsen.

Brela havde ideelle badeforhold – som I ser på billedet 🙂

 

For de små er vand lig med underholdning – hele dagen 🙂

Familiens to yngste medlemmer var super seje til at dykke, svømme og de tilbragte en stor del af tiden i vandet. Brelas lille centrum havde alt, hvad familien behøvede. Gode restauranter, kaffebarer, et mindre supermarked og hyggelig underholdning med koncerter og musik om aftenen.

Hele familien samlet på en af Brelas mange strande.

Vi kom og besøgte familien en af dagene, og vi faldt også for byens mange lækre strande, og så var vi også vilde med, at caféerne og restauranterne lå lige ud til vandet, så man kunne nyde kolde forfriskninger, mens man ligger og soler sig – ikke dårligt.

Desuden var vi også vilde med denne lille café, der serverede byens bedste brunch.

Dejlige feriemindre fra sommeren 2018.

Oplevelser for hele familien

Familien havde en af dagene lejet en båd for at opleve Makarska fra havsiden, og udsigten til rivieraen var intet mindre en fantastisk. De var også rigtig gode til at udforske Kroatien, for det blev til flere andre byer end Brela. En af dagene tog de bilen for at opleve Kroatiens anden største by Split.

 

Faktisk blev de så glade for Kroatien, at de besluttede sig for at køre videre til Zadar for at tilbringe et par dage i den 3000 år gamle by. Køreturen tager ikke mere end 2 timer, og det er jo det, der er fordelen ved at rejse rundt i Kroatien, for så kan man være impulsiv og planlægge sin ferie efter behov. Zadar er spændende at udforske, og her er det rigeligt med et par dage.

 

Masser af muligheder med kør-selv-ferie

En del af Kroatien grænser bl.a. op til Italien, og familien valgte til sidst at køre fra Zadar til Venedig for at få en sidste bid af Sydeuropa. Familien tog på kør-selv-ferie til Kroatien, og selv om at Szhirley foretrækker at flyve, så var køreturen ikke sååå slem, for den byder på en masse unikke oplevelser, som man kan styre i sit helt eget tempo. Underholdning i bilen til børnene lød på lydbøger og Ipads, og det var nok.

Det lader til, at Mads, Szhirley og drengene havde en fantastisk tur, og så vidt jeg ved, så planlægger familien igen en kør-selv-ferie til sommer.

Relevante tips til dig

Læs mere om kør-selv-ferie til Kroatien her.

Læs om tips til gode lejligheder og feriehuse i Makarska her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.