Restauranter i Zadar

3 gode restauranter i Zadar 

 

Restaurant Fosa

Fiskerestauranten Fosa befinder sig i charmerende omgivelser ved den gamle lystbådehavn. De rustikke sten pryder restaurantens vægge og går så fint ud i et med det mørke træ. Her formår man at kombinere den traditionelle indretning med et twist af moderne udtryk. Det samme gør sig gældende, når det kommer til deres mad. På Fosa er de mestre i at servere traditionelle dalmatiske fiskeretter serveret med et moderne twist. De sværger til lokale og friske råvarer og sætter en ære i at servere sunde og velsmagende retter for både store og små. Fiskerestauranter servere også kød og vegetarretter og har en fantastisk terrasse, hvor man også kan nyde sin mad.

Fosa

Fosa Zadar

 

Restaurant Bruschetta

Denne restaurant er charmerende og oaser af hygge. Retter som fx pizza, risotto, fisk og pasta bliver krydret med et twist af Dalmatien, og dette er netop formålet ifølge restauranten. Som navnet indikerer, serverer de også lækker bruschetta, som kan nydes til forretten. Det

kan være, at deres udvalg lyder simpelt, og det er det også, men de forstår at lave mad med kærlighed. Dette er grunden til, at deres simple mad smager uimodståeligt lækkert.

 

Restaurant Lungo Mare

På restauranten Lungo Mare serverer de fantastiske fiskeretter, og de tilbyder også forskellige kødretter og pizza. Uanset hvad du vælger, vil du få en del for pengene og en fantastisk service.  Restauranten befinder sig lidt længere fra byens centrum, men de kan til gengæld lokke med en charmerende terrasse med udsigt til havet.

Lungo Mare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.