Skab åndehuller i hverdagen med en miniferie for hele familien

En miniferie ud over det sædvanlige

Indlægget er udgivet i samarbejde med Landal GreenParks.

Der er noget særligt ved tanken om at skulle afsted sammen. Uanset hvor du skal hen og uanset længden af dit ophold, så er der noget særligt over at skulle afsted som familie. For mit vedkommende forsvinder tanken om vasketøj, madpakker og hentning og bringning af børn fuldstændigt, så snart vi tænder for bilen og skal afsted. Man kan faktisk mærke roen sænke sig over hele familien og glæden er stor, for miniferie er lig med leg, hygge og nærvær. Ens børn kan tydeligt mærke forskellen på, når vi ”bare” skal hygge hjemme eller når vi skal afsted på en mini ferie. Det burde egentlig være det sammen, men det er som om, at når jeg er hjemme, så klemmer jeg fx altid lige en omgang vasketøjet midt i et spil kort, for der er altid praktiske gøremål, når man er en børnefamilie på fem.

 

Derfor tager vi disse afbræk fra hverdagen, for de tilbyder noget som kan være svært for børnefamilier i dag – nemlig at finde åndehuller hvor vi kan være nærværende, mens vi har det sjovt. Derfor er vores foretrukne sted i Danmark uden tvivl Landal GreenParks.

 

Jeg er vild med små hyggelige steder, der ligger tæt på naturskønne områder. Der er intet, der får mig til at slappe mere af end havet og naturens dybe ro og måske er det derfor, at vi for alvor har forelsket os i Søhøjlandet, der befinder sig midt i Gjern Bakker og som er omrringet af søer, skove og bakker.

 

Skoven ligger lige bag ferieboligerne og her kan man køre på mountainbike eller følge de afmærkede stier og tage en afslappet tur i skoven. Vi gik i år på opdagelse i skoven og samlede på ting og sager, som vi legede videre med i det kreative værksted og det endte med, at vi ikke kunne få faren med hjem 🙂

 

Det, som jeg er helt vild med ved Landal GreenParks, er at uanset hvilket tidspunkt om året, du besøger ferieparkerne, så er der et væld af sjove aktiviteter for både børn og voksne, så man kommer aldrig helt til at kede sig.

 

Et ekstra bonus er, at der er gratis aktiviteter og faciliteter og vi kan jo ikke få nok af det tropiske badeland, som byder på underholdning for alle familiens medlemmer. Du kan læse mere om alle de sjove aktiviteter og faciliteter her.

Selv om aften kan man snuppe en tur i vandet.

Ud over et væld af fede aktiviteter så er ferieboligen som prikken over i´et på vores miniferie. Sidste år tog vi bedsteforældrene med og boede i et af de store feriehuse, som har plads til 8 personer.

 

Opholdsrummet med den åbne pejs var familiens samlingspunkt, og vi tilbragte vores aftener med at spille spil, spise slik og se gode tegnefilm. Når vores formiddage ofte starter med fodbold, bordtennis og minigolf, så er der intet bedre end af vende tilbage til vores feriehus og slappe af på det store badeværelse, hvor der både er spa og sauna. Landal Greenparks kan med deres idylliske beliggenhed og forskellige aktiviteter være med til at skabe åndehuller, som hele familien vil få gavn af.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.