Syd for Dubrovnik gemmer sig Europas bedste strand og uopdagede byer

Skønhed og idyl i regionen Konavle

Reklame for NOVASOL

Konvale er uden tvivl Dalmatiens bedst bevarede hemmelighed. Regionen ligger på Kroatiens sydligste spids blot 20 km syd for Dubrovnik. Her finder du et roligt paradis, uberørte landsbyer og så har Europes Best Destinations lige kåret Pasjaca stranden til at være Europas bedste strand. Nogle af de mest populære byer er Cavtat, Cilipi og Molunat, som emmer af charme og hygge.

Foto: Visit.Cavtat-Konavle.com

Konavle regionen er på ingen måde overrendt, og besøget til regionen byder på sjældne oplevelser, som man ikke finder i de større byer. Konavle er desuden markant billigere end Dubrovnik, hvilket betyder at du kan få mere ud af din ferie, men på samme tid bor du ikke længere end 30 minutter i bil fra Dubrovnik.

Foto: Visit.Cavtat-Konavle.com

En region for naturelskere og foodies

Regionen er særlig kendt for sine fredelige omgivelser, strande og det gode mad. Konavle har gennem årenes løb formået at videreføre århundrede gamle traditioner fra deres forfædre, så rejsende kan få et unikt indblik i deres stolte kultur. Gå endelig en tur rundt omkring i landsbyerne, for her er der mange producenter, der sælger deres egne lokale delikatesser. Vinsmagnings tur er et must, når du besøger Konavle, for her findes mange fortryllende vingårde, hvor du kan nyde din vin i idylliske omgivelser. Endelig må du ikke gå glip af folklore dans, som ofte bliver vist på gaderne, hvor både musik, sang og dans går op i en højere enhed.

Foto: Visit.Cavtat-Konavle.com

Mange har endnu ikke opdaget regionen, men for sejlere og jetsettere har Cavtat længe været et yndet rejsemål. Her kan du fx opleve Vlaho Bukovacs malerudstilling, udforske Skt. Nicholas kirken og gå en aftentur langs strandpromenaden. Hvis du vil opleve naturen på tæt hold kan du vandre, cykle eller ride.

Foto: André Joachim Bendixen

Oplev to andre lande lige i nærheden

Besøg Bosniens maleriske by Mostar og Montenegros smukke kyst, som befinder sig lige i nærheden af Konavle regionen.

 

Find lækre feriehuse og ferieljeligheder i regionen Konavle 

I regionen gemmer sig lækre feriehuse og ferielejligheder, der indbyder til at I kan nyde naturen og landlig idyl på smukkeste vis. Vi har udvalgt seks feriehuse og ferielejligheder, der ligger i forskellige prisklasser og som både egner sig til familier eller venner, der rejser sammen. Jeg håber, at du finder inspiration til din kommende feriebolig 🙂

Foto: Visit.Cavtat-Konavle.com, Stranden ved Molunat. Der er masser af gode badestrande på Konavle.

 

Feriehus, Dubrovnik-Zastolje

Dette feriehus byder på fantastiske muligheder enten for en stor familie eller gruppe af venner. Huset er indrettet med god plads, så I alle får mulighed for at kunne trække jer samtidig med, at I kan nyde en herlig ferie og hinandens selskab.Cavtat befinder sig kun 15 km fra huset og så er der også mulighed for  ride- og cykleture, mens du nyder den fantastiske natur. Læs mere om feriehuset i Dubrovnik-Zastolje.

Når varmen trænger sig på kan I køle af ved poolen. Spis middagen ude på den store terrasse og nyd landlig stemning og de lokale delikatesser, som I kan købe rundt omkring i landsbyerne.

Dejlige terrasse der indbyder til gode og sjove stunder med familie og venner.

 

Feriehuse, Dubrovnik-Radovcici

Landlig idyl og ro danner rammer om landsbyen Radovcici. Ferielejligheden er indrettet i et dobbelt hus, hvor der er god plads til en stor familie eller venner, der ønsker at tilbringe ferie i dejlige omgivelser.

Til lejligheden hører også en pool, hvor I kan slappe af og nyde udsigten til Adriaterhavet.

 

I kommer nok til at tilbringe mange herlige stunder ved denne pool.

Europas bedste strand, Pasjaca, befinder sig kun 3 km væk fra jeres bolig, og så er hele området i øvrigt kendt for deres suveræne udvalg af vine og andre lækre hjemlavede specialiteter. Læs mere om feriehuse i Dubrovnik-Radovcici.

Feriehuse, Dubrovnik-Radovcici 641

Feriehuset består af fire separate boliger (to et-værelses og to studio-lejligheder). Der er god plads til at en stor familie eller flere venner, der ønsker at tilbringe tid sammen.

Alle værelserne er moderne indrettet, og der er masser af lys og flotte møbler fordelt rundt omkring i lejlighederne.

Ramerne indbyder til grillaftener, hyggestunder og afslapning ved poolen. I kan også snuppe en badetur på Pasjaca stranden, der lige er blevet kåret til at være Europas bedste strand. Læs mere om feriehuse i Dubrovnik-Radovcici

 

Feriehus, Dubrovnik-Dubravka 300

Med dette feriehus kan i bo i absolut fred og ro. Villaen befinder sig på en bakketop, hvor I får en suveræn udsigt over havet og det smukke landskab.

Alt i huset er tilrettelagt på en måde, så I kan få mest muligt ud af jeres ferie.

 

Fx er der lige ved siden af den lækre swimmingpool også en udendørs køkken, og i stueetagen er der et dejligt køkken, spise- og opholdsstue hvor der er mulighed for masser af hyggelige stunder. Dubravka er et naturskønt område, som erkendt for fremragende vin og spise. Det er endda mulighed for at leje heste, så I kan opleve terrænet på hesteryg. Læs mere om feriehuset i Dubrovnik-Dubrovka.

 

Feriehus, Dubrovnik-Vitaljina 

Dette charmerende feriehus befinder sig i byen Vitaljina, der kun ligger 10 km fra Montenegros grænse. Til huset hører en dejlig stor have, en pool og to etager, der er forbundet med både en ydre og indre trappe.

Her er der plads til skønne oplevelser på terrassen, gode madoplevelser i regionen Konavle og så kan man endda besøge Montenegro.

Der er lagt vægt på hyggelige kroge, hvor I kan nyde lokale delikateser i skønne omgivelser. Læs mere om feriehuset i Dubrovnik-Vitaljina.

 

Ferielejlighed Dubrovnik-Cavtat

Denne ferielejlighed har en uovertruffen udsigt over Adriatehavet og de omkringliggende øer.

Lejligheden er stor og rummelig, og den er fordelt over to etager. Terrassen er ideel til at nyde solnedgangen og det er perfekt samlingssted for hele familien.

Den maleriske by Cavtat er kendt for mange fine strande, rolige omgivelser og fantastiske små restauranter, hvor I kan smage på traditionelt kroatisk spise. Læs mere om ferielejligheden i Dubrovnik-Cavtat.

 

NOVASOL kan I vælge mellem mere end 10.000 ferieboliger spredt over hele landet. Find drømme-ferieboligen i Kroatien lige her 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.